HTML

kréziszótár

...minden ami, ami-s, amis, ami-ban, amiban, az alkalmazott művészeti intézetet jelöli. az a hely, ahol tanulmányainkat igyekszünk bonyolítani.... nem szeretem a nagybetűket. bocsánat ez az én hisztim. ezért nem írom őket.... eka: estonian kunstiakadeemia, eaa: estonian academy of arts. ez a két neve, és rövidítése az éme: észt művészeti egyetemnek.... elk: rénszarvas.... jaamaturg: ukrán piac. ami egyébként orosz, csak mi vagyunk kihúzók. de ukránnal jobban hangzik. talán csak a megszokás miatt....crazy: angol szó, ejtsd: krézi. jelentése: őrült. nagyon hasonló a magyar kézi szóhoz. lehet, hogy az angolokkal is nyelvrokonságban állunk...

Címkék

26.
szeptember

d-d-desing

fogyaszto  |  2 komment

 

 eljött végre az idő. a várva várt! hát akkor kezdem is és képömlengéssel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

na hát eddig élőben még nem láttam aston martint. itt meg kettőt is. azé’ van itt pé’z jó’van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

azért az igazi jó buszokból itt is akad... de hogy hogy került ide? talán a ruszkik miatt. mindegy is, hiszen szép ez!

az autók után jöjjön egy termék, csomagolás meg viszonylag kisebb dolgok gyűjteménye.

elsőnek itt van a multi-lé. elég minimál.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meg ugyanebben a termékcsaládban a répalé. figyelem, nem torta, hanem lé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ez nem minimál. vagy igen?

a tartalma répa ízű. nem tudom hogy csinálják, de amikor kortyoltam egy júniusi reggel jutott eszembe, amikor még a harmatos fűben kislisszanok a kertbe, hogy megjutalmazzam magam az éjszaka elkövetett idióta álmok túlélőjeként pár szál friss zsenge sárgarépával. és amikor beleharapok, roppan, friss, nyers, lédús, és érezni rajta, hogy ez még nagyon fiatal. nna pont ilyen íze volt. fincsiii

többféle játszótéren jártam már életemben, mert nagyon szeretek hintázni, de ez mindet felülmúlta: önedző, vagy inkább önszívató eu-játszótér magányos gyerekeknek. evezőgép, hasizom-pad, önemelő, önhimbáló. kizárólag atletikus gyerekeknek, akik már most a sportkarrierjüket, vagy a testüket építik:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juci a segítségemre volt bemutatni, hogy micsoda kínokat kell átélni a „játszani” vágyóknak. az észteknél egész évben esik az eső, vagy hó, és télen kockapisilő hideg van, emiatt egyfolytában depressziósak. két dolgot tudok elképzelni: vagy nem elégednek meg azzal, hogy lelkileg szenvednek, és a testüket is kínozni akarják (ezzel mondjuk magyarázható lenne a szaunázás ősi szokása is (meleg-hideg-meleg-hideg-meleg váááá)), vagy pedig a magányosokat taszítják ökínzásba, egyrészt, hogy kiközösítik, másrészt hogy ilyen „játékokat” adnak nekik. testi-lelki terápia. ezek után nem csodálkozom kedves „papa”, hogy magas az öngyilkosságok száma.

bár az is lehet, hogy a hidegtől teljesen megkukultak, és a játék, már csak amolyan torz fogalom; az évek múlásával, és a vodka fogyásával a hagyományos dolgok már unalmassá váltak. részegen ringlispilezni még biztos nem próbáltak. vagy igen, és éppen azért tiltották be: emiatt vannak ilyenek helyette.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tessék-lássék, a korian mindent tud! nem látható illesztés, és mivel a vizet nem engedi át, ezért kiváló mosogatótálcát is lehet belőle készíteni. helyettesítheti az acélt. aki dolgozott már vele, tudja, hogy ez mekkora szívás tud lenni. formatervezők, óvatosan az ilyen megoldásokkal, fordítva is elsülhet. viszont nagyon jól mutat. igaz tibi bácsi? csak még azt nem tudja senki, hogy mennyire rákkeltő. ha gyerekre tervezem a jövőmet, akkor korian nem lesz a lakásomban, az biztos.

Címkék: desing

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiestonia.blog.hu/api/trackback/id/tr22324253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scolarkiado 2010.09.27. 14:33:17

Szia! Ajánlok neked egy könyvet. Bár lehet, hogy ismered is (Sofi Oksanen: Tisztogatás)
Most adtuk ki magyar nyelven. Észtország nehéz történelméről is szól. A második világháború utáni szovjet megszállás időszakában és a rendszerváltás után egy-egy nő párhuzamos történetéről.

Itt egy könyvismertető róla:
bookline.blog.hu/2010/09/26/bunhodj_harmad_es_negyediziglen

nagycsabi 2010.09.28. 19:00:58

Épp így néz ki egy szabadtéri konditerem. Ebből az aspektusból érthetők Juci nyögései.
A csomagolás persze szokatlan és lehetne csicsásabb is, ami nem mindig célravezető. H igen Szombathelyen és Sopronban kevés AM futkos az utcán. Mégiscsak világi ez a Tallin.
Több ilyen elszánt penge harcosra lenne szükségünk!
süti beállítások módosítása