HTML

kréziszótár

...minden ami, ami-s, amis, ami-ban, amiban, az alkalmazott művészeti intézetet jelöli. az a hely, ahol tanulmányainkat igyekszünk bonyolítani.... nem szeretem a nagybetűket. bocsánat ez az én hisztim. ezért nem írom őket.... eka: estonian kunstiakadeemia, eaa: estonian academy of arts. ez a két neve, és rövidítése az éme: észt művészeti egyetemnek.... elk: rénszarvas.... jaamaturg: ukrán piac. ami egyébként orosz, csak mi vagyunk kihúzók. de ukránnal jobban hangzik. talán csak a megszokás miatt....crazy: angol szó, ejtsd: krézi. jelentése: őrült. nagyon hasonló a magyar kézi szóhoz. lehet, hogy az angolokkal is nyelvrokonságban állunk...

Címkék

 se edward király, se fakó ló, se zöld ország. ezek itt hajós népek. asszem. még csak egy patakot láttam, de tavacskát annál többet. lehet, hogy nem is hajós népek. de nem is érdekes a most következő témát illetően, ugyanis bemutatok neked. igen itt is vége lehetne a mondatnak, de azért ekkora bunkó még nem vagyok, ezért folytatom, hogy: néhány reggelit, és egyebet.

ez van olyankor reggelire, amikor jucival, meg lacival laksz:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a papucs nem ehető. de a csokis kenyér igen.

ez meg a szóló-reggelim. a bajnokok reggelije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

korábban egész volt a kolbászka is, meg a tekercs is, de túl éhes voltam. nagyon finom... vhááá

és hozzá dukál a répalé, egy másik dobozból, egy másik termék:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ez is nagyon szép, és ugyanolyan az íze, mint a másiknak. amíg meg nem romlik. utána már nem nagyon hasonlítanak. bár a másik féléből még nem ittam romlottat... na majd kipróbálom, és elmondom az eredményt!

itt egy bajnokok-vacsija:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

továbbra is soksok zöldség, mert szeressük, ha ropog a dolog. meg kell a vitamin a gondolkodáshoz, na. különben hogy találnék ki ennyi zöldséget?!

de ehhez zöld tea dukál. valami hasonló, mint ez:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ez is nagyon finom ám!

és ha jól megy a nap, és ügyes voltál, akkor estére kaphatsz egy kis süteményt is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

de ez persze csak a nagyonügyeseknek, vagy a nagyonszerencséseknek jár. vagy stephennek a búcsúztatójára. 

és hogy ne légyél szomorú és magányos: mondd ki a kulcsszót: bacardi! majdnem. de rum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szép is, és nagyon finom is. egy nagy bajom van a termékkel: hamar kiürül az üveg. és nem telik fel újra rummal, ha csak te magad nem töltöd fel. sztem ez azért egy kicsit túlzás... ezen el kellene gondolkodnia még a gyártó cégnek...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiestonia.blog.hu/api/trackback/id/tr292376243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása